Visie

VMV werkt logisch, praktisch en functioneel

Visie

Wij verrichten werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers als particulieren, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Ons doel is om passende eigentijdse bouwplannen te realiseren in direct overleg met de opdrachtgever. Gedurende het gehele project zijn wij het aanspreekpunt voor opdrachtgever, adviseurs, constructeur, uitvoerende partijen en gemeente.

VMV Werkt logisch, praktisch en functioneel
Na een grondig verkenning van de historische situatie worden uitgangspunten gevormd voor het ontwerp van de nieuwbouw, verbouw en/of interieur. De dialoog met de opdrachtgever biedt ons de mogelijkheid de wensen en gebruiken te vertalen naar een optimaal ontwerp met een eigen unieke uitstraling. Gedurende het gehele proces staan het programma van eisen, de wensen, de kwaliteit, het materiaalgebruik en de vormgeving centraal. Uiteraard zijn de gestelde financiële kaders van groot belang en deze worden dan ook continue bewaakt.

Ruim 20 jaar geleden studeerde Robin van Moort af aan de HTS in Amsterdam als bouwkundig ingenieur. Hierna heeft hij een 3-jarige Post HBO opleiding Directievoering gevolgd in Amsterdam. In 1997 heeft hij het onafhankelijke bureau Van Moort Vorm opgericht. Sinds 2009 is het bureau gevestigd in Abcoude.

Onder de vlag van VMV zijn inmiddels vele projecten gerealiseerd op het gebied van architectuur, nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieur. Bent u geïnteresseerd? Bekijk ons werk.